Up India 2006 Spiti Prev Next Slideshow

 Vorige foto  Volgende foto  Index pagina
IMG_0134
IMG_0135
IMG_0136
IMG_0140
IMG_0141
  IMG_0142.JPG - 19-06-2006 Tweede fietsdag
Dit was een hele zware dag, we reden van Bagi naar Sarahan. Het begin viel wel mee, na zo'n 45 km redelijk op hoogte te zijn gebleven volgde een flinke afdaling naar Taklech (1600m hoogte). Het wegdek was niet overal even goed en tijdens de afdaling raakte ik door het stoten een bidon kwijt. Het laatste stuk van de afdaling was prima qua wegdek.
Na Taklech volgde we een alternatieve route naar Sarahan, dit om een drukke weg te vermijden. Dit was de eerste keer dat een groep deze route reed. Hoe hoger we kwamen hoe slechter werd de weg en het weer. Er stond een harde wind en het regende af en toe. Men was met de weg bezig, nou ja d.w.z.. het wegdek was er afgehaald, maar er werd niet aan gewerkt. Sommige stukken bestonden uit honderden meters keien, waar niet te fietsen viel en ik moest lopen. Men begon andere deelnemers op te pikken, want een groot deel van de groep zat nog een flink stuk achter me. Op een slecht stuk probeerde ik te fietsen, maar door het stoten brak er een bout van mijn Brooks zadel, de bout waarmee het zadeldek aan de brug en veer vastzit. Ik was heel laat bij de top en samen met Loes daalde ik af. De zon begon onder te gaan, in de schemering reden we richting Sarahan. Op een gegeven moment was het te donker om te fietsen, we moesten nog zo'n 20 km rijden. Beide hadden we geen licht op de fiets en de weg was te slecht om zonder licht te rijden. Daarom zijn we maar gestopt en hebben bij een winkeltje gewacht tot we werden opgepikt.
Het was een dag van 127 km en een heleboel hoogtemeters, bovendien vraag ik me af of ik wel voldoende geacclimatiseerd was, ik was daarom erg moe toen ik op de kampeerplaats aankwam.  
IMG_0143
IMG_0148
IMG_0146
IMG_0147
IMG_0149

19-06-2006 Tweede fietsdag Dit was een hele zware dag, we reden van Bagi naar Sarahan. Het begin viel wel mee, na zo'n 45 km redelijk op hoogte te zijn gebleven volgde een flinke afdaling naar Taklech (1600m hoogte). Het wegdek was niet overal even goed en tijdens de afdaling raakte ik door het stoten een bidon kwijt. Het laatste stuk van de afdaling was prima qua wegdek. Na Taklech volgde we een alternatieve route naar Sarahan, dit om een drukke weg te vermijden. Dit was de eerste keer dat een groep deze route reed. Hoe hoger we kwamen hoe slechter werd de weg en het weer. Er stond een harde wind en het regende af en toe. Men was met de weg bezig, nou ja d.w.z.. het wegdek was er afgehaald, maar er werd niet aan gewerkt. Sommige stukken bestonden uit honderden meters keien, waar niet te fietsen viel en ik moest lopen. Men begon andere deelnemers op te pikken, want een groot deel van de groep zat nog een flink stuk achter me. Op een slecht stuk probeerde ik te fietsen, maar door het stoten brak er een bout van mijn Brooks zadel, de bout waarmee het zadeldek aan de brug en veer vastzit. Ik was heel laat bij de top en samen met Loes daalde ik af. De zon begon onder te gaan, in de schemering reden we richting Sarahan. Op een gegeven moment was het te donker om te fietsen, we moesten nog zo'n 20 km rijden. Beide hadden we geen licht op de fiets en de weg was te slecht om zonder licht te rijden. Daarom zijn we maar gestopt en hebben bij een winkeltje gewacht tot we werden opgepikt. Het was een dag van 127 km en een heleboel hoogtemeters, bovendien vraag ik me af of ik wel voldoende geacclimatiseerd was, ik was daarom erg moe toen ik op de kampeerplaats aankwam.
Totaal aantal foto's: 69 | Laatste aanpassing: 1-6-08 14:34 | Terug naar mijn homepage | Help